Lifestyle

De Icoone laser, mijn nieuwe anti-aging vriend?

Een wereld gaat voor mij open wanneer ik kennis maak met Petra, eigenaresse van het high-end beautysalon QualityMe te Schinnen, Zuid-Limburg. Petra is een jonge, zelfbewuste, ambitieuze vrouw met een missie. Onder het genot van een aangekleed watertje en gezond hapje vertelt ze mij over QualityMe. Ik luister en kom tot de conclusie: Hier zit ik op de juiste plek. Zij biedt een breed assortiment aan behandelingen, met als klapper op de vuurpijl: de Icoone laser. Dat klinkt spannend, hier wil ik meer van weten!

Wie kiest voor QualityMe?

QualityMe en ik hebben elkaar gevonden via Instagram. Om nog meer informatie te verkrijgen over QualityMe beland ik op www.QualityMe.nl. Hier staat alle informatie die jij wilt, overzichtelijk op een rij, voor zowel man als vrouw. Petra zegt: “Ik begin waar een reguliere salon eindigt en ik stop waar de cosmetische kliniek begint”. Geweldig Petra, dat is duidelijk. We willen allemaal mooi ouder worden en Petra heeft voor zowel de man als vrouw veel in huis. Iedereen is welkom bij Petra, want we hebben zo allemaal onze probleempjes. Is jouw huid perfect? Dan kun je je huid laten verwennen met een massage of iets anders, aan jou de keuze. Petra staat open voor een intakegesprek en helpt jou bij het maken van een keuze. Zo fijn als iemand jou aan de hand neemt en leidt door het anti-aging proces. Neem eens tijd voor jezelf, QualityMe! Ik kies voor QualityMe en jij?

Wie is Petra?

Petra Schonbrodt wist al van jongs af aan dat ze schoonheidsspecialiste wilde worden. Met veel plezier heeft ze haar studie afgerond en ontdekte al snel de wereld van de gouden beloftes in de schoonheidsindustrie met haar onwerkelijke sprookjes. Petra heeft een andere missie. Zij houdt haar klanten een eerlijke spiegel voor en levert hoge kwaliteit en standaard. Met haar opleiding en ervaring is Petra tot de missie gekomen om haar klanten te laten stralen als nooit van tevoren. Iedereen zal zelfverzekerder haar salon verlaten. Sinds 2007 runt ze al haar eigen salon en vanaf 2017 heeft QualityMe zich geheel toegelegd op huidverbetering. “Een stralende huid vraagt immers meer dan af en toe een behandeling bij een schoonheidsspecialiste”, zegt Petra.

QualityMe is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle salon met een groeiende klantenkring. Daarom zal ze eind dit jaar met haar salon verhuizen naar een monumentaal pand in Schinnen. Deze uitdaging is aan Petra toevertrouwd met haar ambitie en inzet, alvast veel succes. Ik ben in ieder geval blij dat ik haar startplek nog heb mogen meemaken.

Meten is weten

Mijn eerste kennismaking met Petra is zo verrassend, met haar healthy moment; een fris aangekleed glas water en een gezonde bonbon. “Meten is weten”, zegt Petra en we gaan daarom beginnen met een huidscan. D.m.v. deze scan kan Petra mijn huidconditie meten. Via de computer krijg ik beeld van mijn eigen huid. Mijn conditie van de huid is oké. Oeps, dat is fijn om te horen. Haha, maar dan wel gezien mijn leeftijd. Oké, daar ben ik ook tevreden mee. Wanneer je huid een mindere conditie heeft dan kan je huid verbeterd worden door Cellic Elixer. Met de Cellic Elixer wordt het collageen van binnenuit aangepakt, daar kunnen de producten niet komen. Deze ultieme skin booster bevat ook nog eens hyaluronzuur en liefst 27 vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat de bouw van collageen ondersteunt wordt. Zodra de conditie van je huid hiermee verbetert, gaat Petra met jou aan de slag voor een vervolgbehandeling. Verder krijg ik nog een lesje over de lagen van mijn: opperhuid, lederhuid en bindweefsel. Gezien mijn nulmeting gaan we aan de slag. Ik ben er klaar voor …

De Icoone laser, enige in Limburg

De Icoone laser gaat mijn probleemzones te lijf! Ja, ook ik heb zo mijn dingetjes. Ik ben tevreden met mijn lijf, maar niet helemaal wat betreft mijn benen. Ik ben blij dat ze me overal naar toe brengen, maar ze mogen wat strakker met minder cellulitis. Ik ga naar de sportschool en zwem elke dag. Volgens Petra, stopt dan ook hier mijn kunnen en gaat de Icoone laser daar verder. De Icoon laser gaat de plaatselijke zones te lijf! Deze laser gaat dieper in het bindweefsel en dat gaan we zien. De laser kan nog meer, veel meer.  De Icoone laser is bekend in Nederland en de BN’ers hebben hun weg hierna toe al gevonden. Wat een geluk dat Petra deze investering heeft gedaan en ik nu ook één van de gelukkige ben. Het Zuiden is vooruitstrevend, we lopen absoluut niet achter. De laser neemt een dominante plek in de salon van Petra zoals jullie kunnen zien.

Op 15 Juni krijg ik pas mijn eerste behandeling, want ik ga eerst nog op vakantie. De elf behandelingen moeten namelijk elkaar opvolgen met een gemiddelde van twee behandelingen per week. Toch hijs ik me voor jullie alvast in een wit elastisch pak zoals dat hoort bij de laserbehandelingen. Een beetje vreemd, maar straks na elf behandelingen zullen mijn benen klaar zijn voor de zomer. Summer,  here I come!

Vergeet me niet te volgen vanaf 15 juni op Instastory voor mijn elf behandelingen. Jullie zullen toch ook benieuwd zijn? Ik in ieder geval wel, best spannend!

Verwennerij met topmerken

Zoals jullie op de website van QualityMe kunnen lezen is QMS een van de top cosmeticaproducten waar Petra mee werkt. Een anti-aging product waar ik al bekend mee ben. QMS vult het collageen daadwerkelijk aan in onze huid, dat is wat ik wil.

Mijn huid wordt gereinigd, gemasseerd en tenslotte voorzien van een algen masker. Wat een verwennerij. Petra is handig en je voelt de ervarenheid in haar manier van werken. Ze danst als het ware om je heen, ik voel me helemaal zen. Het algenmasker is een dikke pasta die ze over mijn gezicht smeert.

Na drie minuten kan het masker er weer af en het resultaat is waanzinnig. Mijn huid is zacht en straalt. Het zit erop! Moet ik nu echt opstaan?

Naar huis met mijn wit pak

In mijn tasje van QualityMe zit mijn wit pak wat ik nodig heb voor mijn laserbehandelingen. Ik neem afscheid van Petra en we zien elkaar weer op 15 juni. Alle afspraken staan genoteerd. Volg mij op instastory om mijn behandelingen te zien. Jullie zijn toch ook nieuwsgierig naar het resultaat. Ik in ieder geval wel. Wordt de Icoone laser mijn nieuwe anti-aging vriend?

Quality for me,

Quality for you!

 

 

 

 

Tags: