Fashion

WAKE-UP, spring is in the air!

Wordt wakker en geniet van de mooie lente. Elk jaar ben ik opnieuw verliefd op de lente. De natuur is groener en de lentebloemen bloeien. Ik neem de bloemen mee en hang ze in mijn kast. Want deze lente ga ik floral all the way, every day.

Mijn fashion/leven gaat over rozen

Mijn dag is een top dag, wanneer ik bloemenprint kleding draag. Als ik elke dag ’n bloemenprint draag, kan mijn dag niet meer stuk. Wil je ook een top dag, draag dan ook ’n bloemenprint. Je dag wordt een feestdag en je bent ook nog eens op en top trendy. Ga met de trend mee en maak jezelf en mensen om je heen gelukkig. Hoe werkt de floral fashion bij mij? Ik neem een floral top uit mijn kast en de top brengt een glimlach op mijn gezicht. Mijn make-up pas ik hierop aan en daardoor wordt de look nog frisser. Met vrolijke kleding ontdekt Karl me ook eerder in het huis. Hij complimenteert me dan meteen. We glimlachen, ik krijg een kus ‘et voila’! Romantiek, vrolijkheid en fashion, drie vliegen in een klap! Zo gaan we beiden goed gehumeurd ons huis uit, fijne dag!

Van uni naar print

 

In mijn tiener tijd heb ik meer uni kleuren gedragen. In die tijd wil je stoer zijn en niet opvallen met vrolijke kleuren. Uiteindelijk ga je de trends meer volgen, maar toch blijven uni kleuren een lange tijd de basis van mijn garderobe. Uni kleuren zijn safe en geven je zelfvertrouwen. Inmiddels ben ik ouder en heb ik inmiddels genoeg zelfvertrouwen. Ik zie hoe belangrijk het is om van elke dag een feestje te maken. Elke dag een modefeestje met heel veel bloemenprint. Maak een lentesprong en ga voor floral all the way, every day! Lees meer over bloemenprint:” ‘Garden party’ bij H&M’ “. Ga voor floral en volg deze vrolijke trend.

Bloemenprint imago 

Het imago van een bloemenprint is op het eerste gezicht lieflijk en meisjesachtig. Wat een voordeel is voor de ouderen onder ons, floral print werkt namelijk verjongend door het “meisjesachtige”. Daar is ook niks mis mee, maar het kan ook anders. De floral anno 2017 is hartstikke hip. De look van een bloemenprint kan dan ook op verschillende manieren gedragen worden. Zo kan een grove bloemenprint op een strakke kokerrok en high heels hartstikke sexy zijn. Maar is een bloemenprint tegen een zwarte achtergrond opeens heel stoer. Draag je bloemenprint bijvoorbeeld urban in combinatie met een ripped jeans en je favourite sneakers. Genoeg opties, overtuigd?

Mijn beestenbende floral-look

Mijn look is een beestenbende! Ik denk, ik ga voor floral op floral, want print op print is hot. Echter, tijdens de shoot kom ik erachter dat mijn broek een dieren/planten print heeft. De floral top van de Zara en de Valentino broek maken er een ware beestenbende van, maar ze matchen toch. Gelukkig, de shoot kan doorgaan. De Zara boots met de Ralph Lauren tas blijven in het kleurenpallet. De beestenbende camoufleert met de achtergrond. Ik moet opvallen, toch? Ik haal mijn bloemenketting van Miu Miu en laat mijn look dubbel stralen. Mijn floral look is een beestenbende, maar dė look van nu. Ga deze lente/zomer voor floral print en blijf combineren. Maak er een beestenbende van, net als ik!

Floral all the way,
Every day!

 

Tags: