Fashion

Candy Sweet met Valentijnsdag 🍭

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Ik ben al vroeg op pad met mijn Valentijnsgedachte, om voor jullie de Sweetest Valentijnsdag te creëren. Met Valentijnsdag denken we aan onze geliefden en hopen dat onze geliefden aan ons denken. Natuurlijk is het een commerciële dag, maar toch… Say it with love! De Candy Hartjes met de zoetste tekst vertellen het verhaal. Mijn Valentijnsdag wordt Candy Sweet in de liefde, de mode en Oorbellen van Marthje.

Sweets for my sweet, sugar for my honey

Dit lied kent iedereen en werd gezongen door beroemde  zangers,  zoals de Drifters en Neil Diamond. Hier word ik blij van! Ik ga aan de slag om voor jullie niet een rode, maar een Candy Sweet Valentijnsdag te creëren. Niet alleen de fashiontrend S/S 2018 wordt mierenzoet, maar ook de accessoires. Deze nieuwe frisse gedachte about Valentijnsdag is vrolijk en heerlijk luchtig. Nee hoor, geen beladen liefdesverklaringen voor mij… Ik ga voor een frisse en vrolijke Valentijnsdag.

Say it with love, BEL MIJ…

Wie kent ze niet, de vruchtenhartjes met woordjes erop. Niet alleen de snoepjes, maar ook de teksten zijn mierenzoet. De kleur en de positieve woordjes toveren een glimlach op je gezicht. Zoals LIEF, BEL MIJ, ZOEN, ENGEL, APP ME (ja,  de snoepjes gaan mee met de tijd), PRINS, WACHT, HOI en nog zoveel andere lieve woordjes hebben deze kracht. Candy Love vind je ook terug in de mode aankomende S/S 2018. Toonaangevende Brands liegen er niet om, ze kiezen ook voor Candy Love. Helmuth Lang kiest voor baby roze, Versace voor baby roze/blauw en zacht groen, Off-white kiest ook voor baby roze. Nina Ricci, Missoni en Loewe tonen meerdere pastel tinten. Chanel kiest voor zowel baby roze als baby blauw. Het is duidelijk: Candy is helemaal HOT!

Ondertussen ligt mijn kleding klaar om door te passen. Oorbellen van Marthje doet weer mee, want ook zij gaan mee in de trends. Love my items, say it with love…

Ton-sur-ton of juist niet

De outfits die ik gekozen heb zijn samengesteld uit drie kleuren: blauw, roze en een abrikozen tint. De abrikooskleurige items zijn van See By Chloé, de blauwe trui en beige pump van Zara, de roze top van H&M, de roze rok van Lucy Wang, de blauwe schoenen en pak van Prada. Het is een feestje om deze kleuren met elkaar te matchen. Ik ga voor ton-sur-ton, inclusief de oorbellen.

Of juist niet en kies ik blauwe oorbellen bij de ton-sur-ton look. Wees niet bang, want de toonaangevende brands mengen ook de pasteltinten. En wanneer is mijn look compleet? Elke look is pas compleet met je accessoires en bij deze look maken de Oorbellen van Marthje het Candy feestje af. Zij maken mijn Valentijnslook om op te eten. Oeps, ik ben toch geen snoepje?!

De kracht van Oorbellen van Marthje

Onderschat niet de kracht van Oorbellen van Marthje. Ik heb de kracht van dit stijlvolle merk leren kennen. Het maakt niet uit welke oorbellen ik kies, ze staan altijd goed. Ze weten steeds weer je look te versterken. Gaat je keuze naar stekers groot/klein, hangende lang/extra lang, een steen of meerdere, verschillende materialen, goud of zilver, ze weten elke keer weer je look te betoveren. Uiteindelijk is je look pas compleet met Oorbellen van Marthje. Deze lente/zomer ga ik mijn oorbellen nog intensiever dragen. Waarom? Deze Oorbellen van Marthje werken verjongend. Leg je oude ‘klassieke’ juwelen aan de kant, want ze verklappen je leeftijd 😉 Blaas een frisse wind door je juwelendoos en ga voor frisse en kleurrijke sieraden. Blijf jong met de sieraden van Oorbellen van Marthje.

Happy Valentine

Dit jaar vieren we Valentijnsdag dus in vrolijke tinten, zowel in de mode als met sieraden. De zoete kleuren mengen we met liefde en maken er een luchtig zoet feestje van. Denk aan de fruithartjes en de liefde gaat weer sprankelen. De liefde voor je man, vriend of toekomstige vriend. Of juist je kinderen of ouders, laat weten dat je van hen houdt! Keep it sweet, keep it cool. Geen zware liefdes verklaringen, maar happy feelings.

Leef toe naar een Happy Valentine en verwen diegene die je lief hebt. Geven voelt immers beter dan nemen, toch? Maar… een paar oorbellen zou super zijn om te krijgen! En als onze druk bezette mannen een duwtje in de rug nodig hebben? Inspireer ze dan met dit blog en stuur ze naar de webshop OorbellenvanMarthje.nl . Of misschien koop je gewoon een cadeautje voor jezelf, om bijvoorbeeld te shinen op je Valentijnsdate. Dat mag natuurlijk ook! Als extra cadeautje van mij krijgen jullie 20% korting (t/m 14 februari) in de webshop van Oorbellen van Marthje met de code LOVEBYMIRIAM.

Say it with love,
Happy Valentine!

 

 

Tags: