Fashion

Pop-up je winteroutfit met oranje

Oranje is een kleur die in de mode blijft. Tijdens de afgelopen Paris Fashion Week zijn er meerdere fashionbloggers gespot met één oranjekleur in hun look of een complete oranje look. Pop-up je look met oranje en je bent een fashion queen. En zeg nou niet: “Ik ben blond, mij staat oranje niet”.  Bullshit! De fashionbloggers die ik heb gezien met de kleur oranje waren verschillend in haarkleur. Dus voel je vrij en ga voor oranje, bright up your winterlook.

Felle kleuren, modekleuren

Misschien is nog niet iedereen aan de felle kleuren gewend in het modebeeld, maar van alle felle kleuren vind ik oranje toch wel de meest vertrouwde kleur. Waarom? Oranje kies ik al onbewust  vanaf mijn jeugd tot mijn favoriete kleur. Oranje knalt, fleurt op en heeft toch een sjieke uitstraling. Toon aangevende merken zoals Prada, Missoni en Hermes gaan ook voor oranje. Laten we het vandaag daarom houden bij oranje, om zo voorzichtig te wennen aan het modebeeld van de felle kleuren. Oranje is een felle kleur, maar ook een warme kleur. Oranje doet het goed in alle seizoenen en je kunt oranje het hele jaar door dragen. Geen miskoop te begaan met oranje, altijd goed.

Hoe draag je de kleur oranje

  • Orange virgin? Of speel je liever safe? Begin dan met accessoires in oranje. Een oranje tas of schoenen kunnen je look meteen een trendy uitstraling geven.
  •  Durf je iets meer? Kies dan één kleding item in de kleur oranje, bijvoorbeeld een rok of blouse. Kleed de rest van de look af met beige, wit, zwart, donkerblauw of khaki en je behoudt een rustige look.
  • Next step: Twee kledingstukken in oranje! Dit hoeft niet dezelfde kleur oranje te zijn: dare & play! Kies dan zeker voor afkleding in beige of bruin, zodat je een stijlvolle uitstraling behoudt.
  • Of go all the way fashion: meerdere tinten oranje in je look: zoals ik in de onderstaande outfit!

Zet een (oranje) stapje vooruit in de mode, maar blijf bij jezelf.

Zo draag ik oranje

SPORTIEF

Ik draag mijn oranje Prada sweater met de Calvin Klein denim broek, heerlijk sportief. De trui knalt en zorgt voor een vrolijke uitstraling. De oranje pumps maken de look minder zwaar en mijn Celine tas en Fendi zonnebril houden balans in het geheel.

Mijn Prada oranje jas is sportief en doet het ook goed op mijn jeans. De Balenciaga trui maakt de look net wat verrassender. Ook hier weer maakt de kleur oranje een statement.

TRENDY

Twee oranje items in je look, maakt de look zo trendy. De oranje Prada kledingstukken maken er een geheel van, waardoor de look rust uitstraalt. De kleur knalt, maar dan wel heel aangenaam. Ik combineer oranje met de kleur bruin, zo heerlijk winters. De Vetements laarzen, Louis Vuitton tas en Celine zonnebril zijn allen bruin.

STIJLVOL

De look wordt stijlvol wanneer de ik de oranje trui combineer met de glooiende zwarte rok van AlaÏa. De beige Chanel tas en beige Zara pumps onderstrepen deze look. De parels vinden ook hun plekje in deze look, zonder dat het te truttig wordt. De Celine bril brengt ons terug in de tijd, maar is het modebeeld van nu.

Kies jij ook voor oranje

Ik voel me op mijn gemak met oranje, jij ook? Twijfel je nog?  Misschien is dan nu toch het moment om een nieuwe fashion stap te maken. Kies voor een felle kleur, kies voor oranje. Of je gaat voor een andere felle kleur, wie weet!  Pop-up je look en kies een felle kleur. De winter is lang, grijs en koud, maar jij kunt stralen in felle kleuren.

Straal in de winter,

Pop-up je look

Tags: