Fashion

Op je Paasbest met frisse kleuren

De lente komt eraan, de vogels fluiten en de hyacinten komen uit de grond. De frisse kleuren van de natuur zijn één met de nieuwe voorjaarscollectie. De kleuren van de modetrends van spring/summer 2018 zijn dit jaar weer prachtig. De vernieuwende en opvallende kernkleuren worden het kleurenpallet van je kleding komend seizoen. Denk eens andersom deze lente en kies je kleding vanuit een kleurenspel en tover een glimlach op je gezicht. Op je Paasbest met frisse modekleuren anno lente 2018.

De kleuren van de natuur

Het kleurenpallet voor zomer 2018 is breed. Wij kunnen kiezen uit een uitgebalanceerde kleurkaart van pasteltinten, naturellen en een solide-selectie van basiskleur. Kleuren frissen je look op en dat is een genot na de duistere dagen van de winter. Kijk in de natuur en laat je inspireren door bijvoorbeeld, de zee, de zon, de bloemen en de blaadjes aan de bomen.

Kleur brengt beweging in de mode en geeft de kleding iets extra’s. Ben je nog wat huiverig voor kleur, zoek dan met zekerheid de natuurtinten op. De accessoires doen ook gretig mee en volgen de kleurentrends op de voet. Hoe mooi is het om de kleur van je kleding af te stemmen op de kleur van je juwelen. Oorbellen van Marthje speelt met de kleuren van de natuur en geeft je look dat stukje extra.

Modekleuren voorjaar/zomer 2018

Met Pasen denken we aan geel en andere frisse kleurtjes. Leuk, leuk, leuk, maar zoek eens andere kleuren op of andere combinaties. Volg de kleurentrends en verwen jezelf met iets anders.

Welke kleuren?
De modekleuren van nu: oranjerood, koraal, frisgroen, licht koraal, zacht roze, karmijn (krachtige kleur rood), pastel geel, bruingrijs, en zalmroze.

Welke combinaties?
▪️Combineer pastelgeel met oranjerood en koraal, net even anders
▪️Zalmroze is makkelijk te combineren met andere pasteltinten
▪️Licht koraal laat zich makkelijk combineren met zachtgrijs en bruingrijs
▪️Combineer frisgroen eens met oudroze, zo anders
▪️Bruingrijs is een prachtige lente kleur en makkelijk te combineren met karmijnrode kleuren en zacht roze

Speel met kleuren en verras jezelf met een nieuwe look. Verleg je aandacht en geef de kleuren eens de aandacht die ze verdienen. De natuur en de modetrends geven ons de keuze uit de mooiste kleuren. Dan moeten we er ook iets mee doen, toch?

Shop frisse kleuren en straal

Het is nog koud en volgende week begint pas de lente. Sta jij te trappelen voor dat ultieme lente gevoel? Ga dan op pad en shop een portie frisse kleuren geluk. Shop je blij! Online shoppen is oké, maar het echte lente gevoel beleef je in de winkels. Daar hangen, liggen of staan de kleuren van de lente. De bloemisten laten hun bloemen spreken, de interieurwinkels verfraaien hun interieur met lente decoratie, de modezaken verrassen ons met kleurrijke mode, juwelen en andere accessoires. Ik heb mijn portie frisse kleuren geshopt en straal. Nieuwsgierig?

Mijn paasweekend wordt een succes

Het is min of meer een traditie om een nieuwe look te creëren voor de Pasen. Zo vier je Pasen op je Paasbest. Als eerste heb ik mijn look samengesteld met de nieuwe frisse kleuren van de lente. Ik kan vier dagen feesten, want ik heb vier verschillende kleurrijke looks waarvan de plissérok van Bymalenebirger het middelpunt is. Mijn plissérok kan ik zowel sportief of zeer stijlvol dragen. De look wordt stijlvol zodra ik mijn rode blazer van Calvin Klein en de rode pumps en tas van Valentino erbij combineer. Daarbij match ik de de rood/witte oorbellen van Oorbellen van Marthje. Trouwens alle oorbellen tijdens mijn shoot zijn van Oorbellen van Marthje: What else?!

Mijn look wordt iets toegankelijker met de witte Zara top en de prachtige rode oorbellen met zijn ‘honderden’ rode kraaltjes, zo speels. Mijn zonnebril van Christian Roth speelt ook mee. Voor de frissere dag kies ik voor mijn rode MSGM sweater en de blauwe oorbellen met in het midden van de oorbellen verrassend veel glinsterende steentjes.

Het blauw zie je weer terug in de blauwe band van de rok. Een kleurenspel om van te houden. Mijn blauw t-shirt van Bymalenebirger en de witte Adidas sneakers maken mijn look casual chic. Een dresscode die ook geschikt is voor de Pasen.

De goud/offwhite oorbellen ondersteunen mijn look. Ja hoor, de oorbellen van Oorbellen van Marthje vinden steeds hun verdiende plek. Mijn paasweekend wordt een succes, op z’n Paasbest!

Ga voor een kleurrijk Paasweekend,

op z’n Paasbest 🌷

 

 

Tags: