Fashion

Knallen in mijn gele jurk!

Deze lente ga ik knallen in mijn gele jurk. Is geel een moeilijke kleur? Helemaal niet, geel is de kleur deze zomer. Ik kan echt niet wachten tot de zomer. Dus een bloes onder mijn zomer jurk en mijn H&M jurk kan ik nu dragen. Helemaal lenteproof!

Met Rachelle naar de H&M in Antwerpen
Een nachtje en dagje met mijn dochter in Antwerpen. Niet alleen shoppen, maar ook heel veel kletsen. Elk jaar worden de gezellige klets momenten langer. Hoe ouder Rachelle wordt, hoe mooier ze wordt. Geen tiener, maar een volwassen meid waar een moeder trots op is. Tijdens onze shop momenten zijn we blijven hangen in de grote H&M winkel. Daar heb ik mijn gele jurk gespot en andere mooie trendy kledingstukken. De drukte op zaterdag boeit ons niet, dan kletsen we gewoon door in de rij. De zon schijnt,  dus vlug nog even op terrasje zitten. Dit zijn onze momenten,  die wij tweetjes koesteren. Daar hoort dan wel een drankje bij. Laat de ober snel komen, voordat de zon  weer verdwijnt en het gaat regenen.

FullSizeRender[2]

Hoe draag ik mijn H&M zomer jurk fashionable in de lente?
Er zijn veel manieren je ‘summer dress’  in de lente te dragen. Met laarzen en jassen kom je al heel ver. Toch de nieuwe manier is anders. Mijn zomerjurk draag ik ‘new and fashionable’ in de lente. Ik match deze niet met boots en coats! Ik draag niet iets over mijn jurk, maar onder mijn jurk. Dit kan met een t-shirt, top, sweater, vest of bloes. Zo wordt je jurk fashionable. De looks kunnen dan stoer, chic of romantisch worden. Ik ga voor romantisch. Mijn bloes van SeebyChloé past perfect bij mijn look. Met de schoenen van Sergio Rossi en de Chanel tas blijft mijn look romantisch. Ik ben trots op mijn nieuwe look! Draag je zomerjurk in de lente en maak je eigen combinatie!!

FullSizeRender

Wear your summer dress in spring,
and have your own fashionable look!!!