Fashion

Fluoriseer je look met neon kleuren

Ik kan het weer niet laten om tijdens mijn boodschappen even H&M binnen te wippen. Even? Inspiratie op doen heet dit, heel belangrijk. Natuurlijk klopt dit ook, maar er loert altijd het gevaar van verleiding. De verleiding tot kopen. En jawel hoor, er hangt een driedelige combinatie die mij verleidt naar de paskamer. Alles past, wat nu? Kopen? De combinatie heeft geen spraakmakende kleur, maar daar weet ik wel raad mee. Ik fluoriseer mijn look met neon kleuren!

De H&M-verleiding

Inderdaad, H&M ligt op mijn route als ik mijn boodschappen doe. De Zweedse modeketen geeft iedereen een kans om de modetrends te volgen. De prijzen zijn aantrekkelijk, waardoor de modeketen voor iedereen toegankelijk is. Met hun eigen actueel Scandinavisch design vereenvoudigen ze het modebeeld, waar ik van hou. Met een goede basis kun je namelijk eindeloos combineren. Ook maakt H&M gebruik van modeontwerpers, zoals in 2004 Karl Lagerfeld (hoofdontwerper van het modehuis Chanel). Hij heeft in 2004 de collectie “Karl Lagerfeld for H&M” gecreëerd.  Andere grote modeontwerpers hebben hem opgevolgd, waardoor de verleiding tot kopen groot blijft bij H&M. Helaas is Karl Lagerfeld 19 februari jongstleden gestorven, toch zal zijn invloed op de mode blijven. Nu kan H&M met trots terugkijken op deze vereeuwdigde samenwerking.

Voor de bijl

Ik ben voor de bijl gegaan voor een driedelige H&M combinatie. Deze combinatie is een aanrader door zijn pasvorm en topkwaliteit. De pantalon voelt als een passende pyjamabroek, heerlijk. Geen rits en geen knoop, je stapt zo in de pantalon. De blazer en de jas idem dito, een echter aanrader. Ik stijl mijn H&M combinatie tezamen, maar deze items zijn ook solo top te combineren. Echt wel, ook jij gaat voor de bijl.

Classy uitstraling met neon kleuren

Niet iedereen is fan van deze modetrend, maar stilletjes aan raken we er toch een beetje aan gewend. De trend blijft en we raken ermee vertrouwt. Hoe leuk is het om je kleding op te fleuren met neon kleuren. De fashionista’s spelen met deze mode kleuren en zijn er zeker niet bang voor. En jij?

Wil jij er geen rommeltje van maken en de trend met stijl volgen?

Hier zijn enkele neon tips, die jou helpen bij deze trend.

  • Combineer neon items met zwart of rustige tinten.
  • Kies als beginner voor één neon accessoires, zoals schoenen, tas, bril of riem.
  • Tot slot voor de durfal, kies een pop of color. Een neon kleurige jas/shirt/rok/broek/trui combineer je dan met rustige kleding.

Blijf in balans en draag de neon trend classy.

Ik ga voor neon

Ik ga voor de neon trend en met gemak combineer ik neon kleuren. Misschien ga ik wel een keer over de top, maar daarvoor ben ik ook een influencer. Voor jullie heb ik een paar looks ter inspiratie neergezet. Laat jullie meeslepen in de wereld van de neon kleuren. Ik heb twee combinaties gemaakt, waarvan de H&M-blazer/pantalon combinatie de voorzichtige neon combinatie is. De groene neon kleur vind je hier in het T-shirt (Maison Margiela) en Obag terug. De neon kleur brengt fleur in mijn look, maar de look blijft in balans.

De tweede combinatie heeft twee neon kleuren in één look. De H&M jas/pantalon combinatie stijl ik met een oranje neon Prada bloes en gele neon Zara schoenen en JW Anderson tas. Deze outfit is gedurfder, maar voor mij een makkie.

Ben jij ook een durfal of begin je voorzichtig met één item? Doe mee en fluoriseer de lente/zomer 2019!

Neon look, trendy look

Tags: